Bij PASSATA in Weesp, onze naam zegt het al, eet je de lekkerste pasta’s. Authentiek en vers. Met veel liefde bereiden onze gepassioneerde koks zes dagen per week pasta’s volgens traditioneel, authentiek Italiaanse recept. In de keuken vind je uitsluitend verse ingrediënten die rechtstreeks uit Italië in de keuken worden gebracht. Wil je de keuken van dichtbij beleven? Reserveer dan de familietafel. Je zit letterlijk in het kloppende hart van het restaurant waar alle pasta’s tot in perfectie worden bereid. Ervaar deze dynamiek van het Italiaanse koken en kijk en ervaar wat er zich achter de schermen in de keuken afspeelt.

De verschillende pasta’s krijgen met bijpassende Italiaanse wijnen een extra dimensie. Je vindt een mooie keuze wijnen op onze kaart. Lang tafelen of een snel een hapje eten? Je bent bij ons van harte welkom.

Proef de smaak van Italië in Weesp!

Weet je trouwens dat de koffie van PASSATA van het bijzondere Napolitaanse koffiemerk Kenon is? Kenon wordt ook wel door kenners ‘het goud van Napels’ genoemd. Een perfecte afsluiting van een heerlijke Italiaanse avond in Weesp.

Reserveren kan ook online!